Είσαι λάτρης της μουσικής; Έχεις πάθος με το ραδιόφωνο; Θέλεις να φτιάξεις την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή ή να χτίσεις Podcast στο Spotify & το YouTube;

Εάν στις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση είναι θετική, τότε έλα στο Audiocity Radio School Patra’s Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα μάθεις όλα τα μυστικά του ραδιοφώνου καθώς και όλες τις τεχνικές ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη δική σου εκπομπή.

Η επιλογή της μουσικής καθώς και της θεματολογίας, ο χειρισμός της κονσόλας, η τεχνική της εκφώνησης και της ραδιοφωνικής συνέντευξης είναι μερικά από τα πεδία στα οποία θα λάβεις σύγχρονη κατάρτιση από επαγγελματίες του χώρου. Και επειδή σεμινάριο «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ» χωρίς πρακτική δεν γίνεται, η Audiocity σου δίνει την ευκαιρία να «στήσεις» τη δική σου εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί από το web radio του Analog Web Radio.

Τέλος, θα επισκεφθείς τα στούντιο του ραδιοφωνικου σταθμού ΑΝΤ1 105.3 FM και θα γνωρίσεις από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του. Έτσι, με το πέρας του σεμιναρίου θα είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή ή να εργαστείς για την οργάνωση μιας ραδιοφωνικής παραγωγής για το web ή τα FM. Τα μαθήματα διεξάγονται σε μία αίθουσα με τμημα έως 4 άτομα και με όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Πλήρως εξοπλισμένο ραδιοφωνικό studio, με χώρους ηχολήπτη και παραγωγών και απευθείας τηλεφωνική γραμμή για επικοινωνία με τους ακροατές Ηχογράφηση ραδιοφωνικής εκπομπής και δημιουργία / επεξεργασία Jingles, sweepers, trailers, intros, outros, special effects. Κονσόλα, ακουστικά,. μικρόφωνα και Software για την εκπαίδευση των σπουδαστών.

-Διάρκεια Σεμιναρίου 3 Μήνες-

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6939282123, καθημερινά 12:00-20:00 για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι ή για να κανονίσουμε την επίσκεψή σου στο Studio .

Θα χαρούμε πολύ να σε υποδεχθούμε στην Audiocity.