Η Σχολή Disc Jockey AUDIOCITY μονοπωλεί τη διδασκαλία DJ στην Νοτιοδυτική Ελλάδα από το 2008.

Σκοπό έχει να μυήσει τον σπουδαστή σε ότι αφορά την τέχνη και την τεχνική του Djing,τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές της άρτιας μίξης σε όλα τα βασικά είδη μουσικής, με όλα τα μηχανήματα Djing (Πικάπ, Cd Player, Dj Controller).

Η αίθουσα διδασκαλίας φιλοξενεί maximum 4 μαθητές ανα Group καθώς υπάρχει δυνατότητα και για ατομικά μαθήματα. Ο χρόνος διδασκαλίας εξαρτάται κυρίως απο την αντίληψη και την διάθεση του εκάστοτε σπουδαστή, κατόπιν συννενόησης με την διεύθυνση της σχολής.

To πρόγραμμα της σχολής αφορά ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, που αγαπούν τη μουσική και τους δίνει το χώρο και τον εξοπλισμό για επαγγελματική γνώση, γι’ αυτό και μπορεί να φιλοξενήσει είτε χομπίστες, είτε ανερχόμενους επαγγελματίες.

Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και οι ώρες διδασκαλίας ρυθμίζονται κατόπιν συννενόησης με την διεύθυνση της σχολής. Με κάθε εγγραφή, ο κάθε ένας σπουδαστής ξεχωριστά, δικαιούται 1 ώρα την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ πρακτική στον εξοπλισμό της σχολής.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6939282123, καθημερινά 12:00-20:00 για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι ή για να κανονίσουμε την επίσκεψή σου στη σχολή. Θα χαρούμε πολύ να σε υποδεχθούμε στην Audiocity.