Βιογραφικό

Valentino_S ( Βαλεντίνο Σταυρακάκης )

Γεννημένος στην Αθήνα με μουσικές γνώσεις σε τρομπέτα και λάτρης της καλής μουσικής δεν αργησε να διακρίνει το πάθος του για τη House μουσική. Το 2007 ξεκίνησε η σταδιοδρομία του σαν Dj στο μεγαλύτερο Club της Λευκαδας (Capital Club) όπου παρέμεινε 4 χρόνια. Από το 2011 έως το 2018 μετράει πολλά residencies σε μαγαζιά της Αθήνας, της Λευκαδας αλλά και guest εμφανίσεις σε Κομοτηνή, Ηράκλειο Κρήτης,Πρέβεζα και άλλες επαρχιακές πόλεις.

Από το 2018 έως και σήμερα έχει συνδέσει το ονομα του με τα μεγαλύτερα House Parties που λαμβάνουν χώρα στο νησί της Λευκαδας όπου διαμένει. Ιδρυτής του Dark Room Ofc ένα underground concept με glam στοιχεία έκαναν το ανατρεπτικό μπαμ στη νύχτα της Λευκαδας. Το Dark Room Ofc αγαπήθηκε από το κοινό του νησιού και κατάφερε να το εκπαιδεύσει πάνω στη ηλεκτρονική σκηνή. Ταυτόχρονα είναι Resident Dj στο Copla Beach Bar (Κάθισμα Λευκαδας) όπου έχει συμμετάσχει σε διαφορετικά event με κορυφαία ονόματα της House μουσικής σαν opening act. ( Cj Jeff, Agent Greg, Junior Pappa, Christos Fourkis, Nick Varon, Manolaco, Nico Rac, George Siras, Thodoris Triantafillou, G. Pal, Chris Child, Kiko Navarro, Dave Seaman)

Από το 2020 ασχολείται με την παραγωγή και έχει κυκλοφορήσει τα : Nina Kraviz – Ghetto (Valentino_S Remix) Didier Sinclair – Heavenly (Valentino_S Remix) Και τα δυο Remix έγιναν επιτυχίες σε χώρες της Λατινικής Αμερικής ενώ είχαν αυξημένες προβολές σε πλατφόρμες όπως το YouTube & το Soundcloud.

Ο Valentino_S από το 2021 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Analog καθώς έχει έως σήμερα εβδομαδιαία set τα οποία μπορείς να ακούσεις αλλά και καλεσμένους DJs.

Μιξάρει στο Analog Radio κάθε Παρασκευή 00:00 – 01:00.
Άκουσέ τον εδώ:

Click and Listen Now